Santpoort-Noord:
het beste van twee werelden

Aan de Roos en Beeklaan in Santpoort-Noord, gemeente Velsen, verrijst een beschut en luxe woongebouw voor 55-plussers. In twee fasen realiseert Smit’s Bouwbedrijf hier 111 comfortabele appartementen. De ligging van Santpoort-Noord is uniek: u hebt hier zowel moderne stedelijke voorzieningen als de rust van de natuur binnen handbereik.

Een van de aantrekkelijkste gemeenten in Nederland

Santpoort-Noord ligt in de gemeente Velsen, een van de vijf aantrekkelijkste gemeenten van Nederland. En terecht: het is een levendige gemeente, waar mensen graag wonen en recreëren. Santpoort-Noord is een van de kleinere woonkernen, een groen dorp eigenlijk, dat volop profiteert van de stedelijke voorzieningen van Velsen, maar tegelijkertijd omgeven wordt door een unieke rijkdom aan natuur- en recreatiegebieden. Wacht niet langer, doe nu mee met sign up bonus casino continu geluk en vele overwinningen wachten op je!

Midden in het groen

Als het om natuur en recreatie gaat, is Santpoort-Noord rijk bedeeld. Op de fiets of met de auto bent u zo in Nationaal Park Zuid-Kennemerland, Recreatieschap Spaarnwoude, de landgoederen Velserbeek, Beeckestijn en Duin & Kruidberg of de duinen en het strand van IJmuiden aan Zee. Golf- en tennisbanen heeft u voor het uitkiezen. En ook voor watersport zijn er in de omgeving tal van mogelijkheden.

Met moderne stedelijke voorzieningen

Vanuit uw appartement wandelt u in enkele minuten naar de historische dorpskern van Santpoort-Noord. Daar vindt u een gevarieerd aanbod van hoogwaardige winkels, restaurants en aangename cafés. De gemeente Velsen, die ruim 67.000 inwoners telt, heeft een prima infrastructuur en een ruim aanbod van medische, culturele en andere stedelijke voorzieningen van hoog niveau.

En bovendien uitstekend bereikbaar

Hoe groen en rustig u hier ook woont, u reist snel en gemakkelijk naar andere delen van het land met zowel openbaar vervoer als eigen auto. Haarlem, Amsterdam, Schiphol en de rest van de Randstad zijn via de A9 prima per auto bereikbaar. En binnen enkele minuten wandelt u op uw gemak naar uw eigen treinstation Santpoort-Noord.